DSC_0909

Ден ЧЕТВЪРТИ от Младежка работилница „ВИЖ не-ВИЖдания Стар град” ни потопи в уникалната атмосфера, която може да бъде създадена само от много мотивирани, идейни, целеустремени и талантливи млади хора, като участниците в проекта.

DSC_0906
Чрез „мълчалива” театрална постановка, един от екипите ни въведе в пространствата на къща Хиндлиян по неповторим и забавен начин. Те представиха своето усещане за времето, в което къщата е била дом на много семейства и е приютявала в себе си десетки човешки съдби и истории.

DSC_0911

Вторият екип създаде групов портрет на участниците в проекта като съхрани отпечатъка от нашето присъствие там на лист хартия и по този начин показаха индивидуалните черти на всеки един участник в една обща емоция на работилницата.

DSC_0880

Всички участници в Младежката работилница бяха талантливо „запечатани” в стихотворение, което описва емоциите и преживяванията на авторите по време на едномесечното приключение наречено „Младежка работилница ВИЖ не-ВИЖдания Стар град”

Ние, екипът на Асоциация за култура, етнология и антропология „Медиатор” благодарим на всички тях – прекрасни, идейни, креативни и одухотворени млади хора, които ни се довериха и ни позволиха заедно да изживеем дни изпълнени с много труд, талант, силно кафе и неповторими емоции.

DSC_0908

DSC_0847

DSC_0842

DSC_0681