DSC_8221

На 22 август 2013 г. преживяхме шеговито наречения от нас, ден „0“ на Младежката работилница „ВИЖ не_ВИЖдания Стар град“. Имахме възможност да се опознаем и разберем интересни и полезни неща свързани с къщите Хиндлиян и Недкович, както и със самите участници в проекта.

Организационният екип представи виждането си за работилницата и получи полезна обратна връзка свързана с очакванията, страховете и желанията на участниците. Благодарим на всички, които успяха да балансират натоварения си делник и да го споделят с нас, превръщайки го заедно в малък празник J

Ако ви е интересно да преживеете бой със снежни топки през Август, да научите как една „Диня” може да играе пантомима или „Таланта” съчетава интересите си едновременно в областите на богословието, администрацията и кикбокса или пък сте любители на яденето само така, както умее да го прави един „Нарцис” все още имате възможност да станете част от нашия весел и сплотен колектив. Сериозните неща тепърва предстоят, но обещаваме, че те винаги ще са балансирани с много забавление, усмивки и положителни емоции.