Усети града … Чуй картината! Виж шума! Помириши допира! Вкуси пространството! Докосни въздуха!  

Мислите, че познавате Главната на Пловдив като “дланта на ръката си” и можете да намерите всяко място на нея със затворени очи ? Елате и ни покажете! 

Ако искате да се забавлявате, да се запознаете с нови хора и да научите нещо ново за културното наследство на град Пловдив по интерактивен начин, заповядайте на 11 май 2014 г. от 10:30 до 12:30 часа,пред паметника на Мильо на Главната улица. Събитието „Усети града“ е част от проекта „Усети града“, който Ви дава възможност да усетите градското пространство по различен начин, да изключите едно от сетивата си, за да дадете възможност да се проявят другите и да се докоснете до магията на град Пловдив през „погледа“ на хора с увредено зрение.

Усети града – отвори път на сетивата си!

Проектът е осъществен през 2014 година и е финансиран по програма “Пловдив за младите” към Община Пловдив с партньорството на Център за антропологични и етносоциологически изследвания към ФИФ на ПУ  ”Паисий Хилендарски”, Национален център за рехабилитация на слепи, Национална гимназия за сценични и екранни изкуства.

За повече информация относно проекта „Усети града” посетете блог страницата му: http://www.feelthecitybg.wordpress.com