Месец ЮЛИ е месец на МЕДИАЦИЯТА и МЕДИАТОРА.

Какво всъщност е медиация и как се развива тя у нас? Какво значи да медиираш, да си медиатор? Дали това е професия или мисия или и двете? Какво прави този медиатор и кога може да бъде потърсен? Търсят ли го въобще?

16 юли 2018 г. среща-разговор с АКЕА „Медиатор“ на тема: „Кой е медиатор?“

24 юли 2018 г. среща-разговор с доц. Меглена Златкова на тема: „Какво е медиация?“

31 юли 2018 г. среща-разговор със Социални медиатори на тема: „Медиатор на практика“

Начален час: 18:00 ч.

Място: ул. „Гладстон“ 1, Пловдив /Дом на науката и техниката/

Входът е свободен. Срещите са отворени за всеки. Носете си доброто настроение.

През този и следващите месеци ще организираме серия от тематични Срещи-разговори свързани с антропологията и теми, които имат връзка с нашите нужди, всекидневие, вкусове и предпочитания, реализация, знание или недостатъчно познание и други важни въпроси, търсения, лутания на човека тук и сега през погледа на специалисти, млади учени (сиреч младите хора, които се опитват да променят това, което не им харесва чрез тяхното знание), активисти, запалени аматьори, хора с мнение и др.

Ако искате да погледнете през очите на другите, да научите повече за себе си и за различните хора, да чуете и обсъдите важни процеси, понятия, думички, които звучат сложно, неразбираемо или неясно и да преоткривате променящия се свят около вас, срещите при нас ще ви предложат възможности да постигането на всичко това.

Срещи-разговор с...

Срещи-разговор с…