За да оцветявате сами сивите неща от всекидневието си!

Ако изпитваш стрес, несигурност или ти липсва мотивация, АРТ терапията с Даниела е правилното начинание за теб.

Ще получиш 1 час спокойствие, 1 час изпълнен с игри и интересни задачи за рисуване, моделиране и много други дейности, свързани с изкуство и себеизразяване. Ще имаш възможност да се отпуснеш и поне за един час да не мислиш за нищо друго освен как да се забавляваш и да си почиваш.

АРТ терапията е процес, който може да започне утре за вас и бавно да ви учи как да се забавлявате в ежедневието с трудните задачи на живота.

АРТ терапията ще ви обогати и ще ви помогне да измисляте креативни решения и в най-заплетените казуси; ще ви хване за ръка и ще ви показва необятния път на изкуството; ще ви подари спокойствие и увереност в собствените ви качества.

С методите на изкуството може да се научите да споделяте и да изразявате чувствата си спокойно и леко! АРТ терапията ще ви направи силни и решителни и не на последно място ще ви научи да оцветявате сами сивите неща от ежедневието си!

Място на провеждане на часовете: ул. „Гладстон“ 1, Пловдив /Дом на науката и техниката/

* NB! Групапата ще стартира при събиране на мин. 4 човека.

От дългогодишния си опит Даниела смята, че всеки от нас има нужда от хармония и красота в живота си и трябва да търси път към тях.

Даниела Славчева е арт терапевт и работи с хора с психични и ментални проблеми. Води творчески ателиета с различни участници и заедно оцветяват всекидневието си! Тя е специализирала в широк спектър от дейности, свързани с използването на изкуството в различни дейности с цел терапия. Обучава се в техники от арт терапията, които успешно прилага в дългогодишната си практика. Даниела Славчева е магистър по начална и предучилищна педагогика с изобразително изкуство към ПУ „Паисий Хилендарски“. Участвала е и притежава сертификати от: обученията на Катрин Роджърс Джонсън (арт терапевт регистриран в Американския Борд за Специфициране на арт терапевти); обученията на професор Владимир Никитин (ръководител на катедрата по философска антропология и арт терапия в Института по психология и педагогика в Москва, председател на Източно-европейската Асоциация по арт терапия); обученията на Елица Великова (има магистърска степен по експресивна арт терапия и води обучения в Института по експресивна арт терапия в София).

Авторски произведения